Prodej zděného RD 4+kk s garáží a zimní zahradou, ul. Jízdárenská, Hrušovany u Brna (okr. Brno-venkov)

Cena: 11 995 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 51 662 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Hrušovany u Brna
Ulice: Jízdárenská
PENB: G
Aktualizace: 20.05.2024 08:48
Číslo zakázky: 02860
Stav: výborný
Výměra pozemku: 384 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Tak trochu pořádám konkurz na nového souseda v krásné obci Hrušovany u Brna (okr. Brno-venkov), ve které bydlím. Můj klient zde aktuálně nabízí ke koupi RD 4+kk se zimní zahradou, garáží, vjezdem na pozemek a vzrostlou zahradou. Z vlastní 15-ti leté zkušenosti mohu směle konstatovat, že bych neměnil - příjemní lidé, proaktivní vedení obce, hezké prostředí a neuvěřitelně komfortní dostupnost do Brna i do přírody.
 
Tento dům disponuje 3 ložnicemi, obývacím pokojem a velkorysou kuchyní, prostornou šatnou (v případě potřeby lze využít jako další pokoj/pracovnu), 2x koupelnou s WC. K jeho nesporným přednostem se rozhodně řadí technický suterén včetně garáže, který v dnešních novostavbách už prakticky nenajdete. Naleznete zde nejen samostatnou prádelnu s prostorem pro pračku a sušičku, ale také dílnu a dostatek místa pro uskladnění jízdních kol, kočárku a dalšího sezónního vybavení. Na pozemku je umístěn i malý zahradní domek pro uložení zahradního nářadí.
 
V roce 2011 prošel první částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala výměnu oken a novou střechu, bojler a elektricky ovládaná vrata do garáže. Druhá, zásadnější rekonstrukce pak proběhla v roce 2014: nové rozvody elektřiny v obytných prostorech, nový topný systém včetně radiátorů a plynového kondenzačního kotle, nové rozvody vody a odpadů, podlahy a kuchyňská linka. Rovněž se opravily zdi (nové štuky v obytných pokojích), obě koupelny a WC. V rámci třetí a poslední modernizace v roce 2020 dům získal novou venkovní terasu a praktickou prosklenou hliníkovou zimní zahradu.
 
Vytápění a ohřev vody je zajištěn energeticky nenáročným a úsporným kombinovaným kondenzačním plynovým kotlem. Dům je napojen na kompletní inženýrské sítě: obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn. Pozemek je oplocený a založená zahrada poskytne dostatek prostoru pro odpočinek.
 
Dům se nachází v klidné jednosměrné ulici s příjemnými sousedy. K pohodové relaxaci i aktivnímu trávení volného času notně přispívá pestrá síť cyklostezek v okolí. Občanská vybavenost obce zahrnuje veškerou infrastrukturu a služby nezbytné pro každodenní život obyvatel včetně mateřské a základní školy, zdravotního střediska, několika obchodů s potravinami, restaurace, dětská hřiště. Perfektní dostupnost do Brna (autem cca 12 min., vlakem 16 min.) či do nákupního centra Olympia (autem 8 min.) zdůrazňuje příjemný komfort této lokality.
 
K zajištění financování koupě tohoto domu jsme připraveni rychle a výhodně prodat nebo vykoupit vaši stávající nemovitost, popř. pomoci vyřídit hypotéku. Z důvodu prozatímního nedodání PENB uvádíme energetickou náročnost "G". Uvolnění dohodou.
 
Pro domluvení prohlídky kontaktujte uvedeného makléře.
Realitní makléř:

Jan Kejduš, Ing.
tel: 420731574544

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 51 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop