Ivančice, RD 3+1 a 2+1, 2 garáže, zahrada, k rekonstrukci – rodinný dům

Cena: 9 990 000 Kč
Financování:na hypotéku za 43 027 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Ivančice
PENB: G
Aktualizace: 22.06.2024 10:17
Číslo zakázky: E1336L027
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 122 m2
Výměra pozemku: 810 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Exkluzivně Vám nabízíme tento prostorný rodinný dům se zahradou v malebných Ivančicích, který si můžete přetvořit podle svých vlastních představ.
Tento cihlový dům je vhodný pro velkou rodinu, jako vícegenerační bydlení nebo jej můžete využít jako investici a vybudovat zde až 3 samostatné bytové jednotky (3x 3+1).
Aktuální dispozice domu je 3+1 a 2+1, s možností rozšíření. Každé podlaží může být samostatným bytem. Velkou výhodou jsou dvě garáže a stání až pro tři auta, které Vám zajistí bezstarostné parkování.
Váš nový domov nabízí nejen pohodlí uvnitř, ale také venku. Dvůr, zahrada a další stavební místo s vlastní příjezdovou cestou Vám poskytují spoustu možností pro venkovní aktivity a další rozvoj.
Blízkost vlakového nádraží zajišťuje snadnou dostupnost do Brna a dalších klíčových míst. Plná občanská vybavenost v blízkosti domu Vám usnadní každodenní život.
Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě, elektřinu, obecní vodovod, kanalizaci a plynový kotel – vše je funkční a připravené k použití.
Dům je vyklizen a připraven k okamžitému nastěhování nebo rekonstrukci, pro Vaši lepší představu, přidáváme i vizualizaci některých místností.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto výjimečného rodinného domu v Ivančicích. Využijte jedinečné příležitosti a vytvořte si domov svých snů nebo skvělou investici do budoucnosti.
Realitní makléř:

Jana Mátlová, Ing.
tel: 420773756746

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 58 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop