Prodej rodinného domu, 140 m2 - Mělčany

Cena: 12 990 000 Kč
Informace k ceně: kompletní cena, neplatíte provizi RK, cena k jedná
Financování:na hypotéku za 55 948 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Mělčany
PENB: B 3 kWh/m2/rok
Aktualizace: 03.05.2024 12:53
Číslo zakázky: 37938
Zastavěná plocha: 193 m2
Výměra pozemku: 609 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Nabízíme čerstvě zkolaudovaný dům, který nemá na trhu konkurenci. Vyfiltrujte si veškeré nabídky přízemních novostaveb do 20 km od Brna o velikosti kolem 140 m2, s klimatizací, předokenními žaluziemi, tepelným čerpadlem a velikostí pozemku nad 600 m2 a zjistíte, že není lepší nabídky.

- novostavba přízemního zděného rodinného domu, typ bungalov
- garáž s vraty na dálkové ovládání a další parkovací místo před domem
- tepelné čerpadlo, podlahové vytápění, krbová kamna, klimatizace, žaluzie na elektrické ovládání ( to vše v ceně)
- dispozice 4 + kk + šatna + garáž + dvě koupelny, užitná plocha 140 m2 a 193 m2 zastavěná plocha
- půda o velikosti 12 m2, kde lze skladovat další vybavení domácnosti ( nezapočítávám do užitné plochy )

Úvod:
Dobrý den, je mi ctí vám nabídnout ke koupi přízemní novostavbu ( bungalov ) v obci Mělčany, které jsou vzdálena pouhých 14 km od jižní hranice Brna. K dispozici je poslední dům z původních čtyř. Velikost parcely je 609 m2. Dům je nyní ve fázi - dokončen a připraven rovnou k vašemu nastěhování.

Technické parametry:
Stavba je zhotovena z pórobetonových tvárnic Ytong o síle 30 cm. Zateplení je zajištěno fasádním polystyrenem o síle 18 cm. Střešní krytina - pálená cihla Tondach antracitové barvy. Vytápění v domě zajišťuje tepelné čerpadlo napojeno na teplovodní podlahové topení v kombinaci s krbovými kamny Romotop. O letní pohodou v domě se bude starat klimatizace v obývacím pokoji a předokenní žaluzie s elektrickým ovládáním. V domě jsou kvalitní vinylové podlahy v kombinaci s velkoformátovou stylovou dlažbou. Hranice zahrady je oplocena pletivem šedé barvy. Dům je napojen na elektřinu, vodovod a optický kabel.
Výplně otvorů jsou zajištěny plastovými okny s trojsky, jejichž vnější část je v antracitové barvě a vnitřní část v bílé barvě. Vstupní dveře a HS portál se vstupem na zahradu jsou hliníkové.

Lokalita:
Obec Mělčany svojí dostupností a klidem v obci patří mezi vyhledávané lokality v rámci Brna–venkov. Umístění domů je na okraji obce ve směru na Ořechov v blízkosti přírody a daleko od frekventovaných komunikací. Obec Mělčany má 487 obyvatel. V obci naleznete smíšené zboží, nově zrekonstruovanou Orlovnu a mateřskou školu.

Prohlídky a postup:
Zaujala vás nabídka ? Zvu vás vřele na schůzku do naší realitní kanceláře a nebo na prohlídku domu. Financování domu Vám zajistíme.
Realitní makléř:

Jan Moudrý
tel: 420724083925

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 139 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop