Níhov, RD 6+2, 192 m2, pozemek 1665m2, zahrada, garáž - rodinný dům

Cena: 4 490 000 Kč
Financování:na hypotéku za 19 338 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Níhov
PENB: G
Aktualizace: 17.06.2024 10:26
Číslo zakázky: E1327B052
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 1665 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Exkluzivně vám nabízíme k prodeji, prostorný rodinný dům, chcete-li menší hospodářskou usedlost se zahradou v obci Níhov. Obec leží ve vyhlášené rekreační lokalitě a je obklopena krásnými lesy. V těsné blízkosti najdete také dva rybníky a prochází tudy několik cyklotras. Zároveň je to pěkné a klidné místo pro rodinné bydlení s dobrou dostupností do okolních měst.

Nemovitost je vhodná k trvalému bydlení, i jako rekreační chalupa. Její novější část o dispozici 2+1 a obytné ploše 88 m2, je po částečné rekonstrukci, včetně nové koupelny, rozvodů elektřiny, vody i odpadů a je okamžitě k nastěhování. Ostatní obytné prostory by si zasloužily postupnou rekonstrukci.

Dům je částečně podsklepen, má dispozici 6+2 a celkovou podlahovou plochou 192 m2, je napojen na elektřinu, obecní vodovod i kanalizaci. Plyn se nachází na pozemku, ale není rozvoden po domě. Topení zajišťují kamna na tuhá paliva, která ohřívají vodu do radiátorů.

Pozemek má plochu celkem 1665 m2, zastavěná plocha je přibližně 396 m2, dvůr a zahrada 1269 m2.
Celkem se jedná o obytnou budovu včetně garáže a hospodářskou budovu s možností vjezdu do dvora. Součástí je velká oplocená rovinatá zahrada, která leží v zastavitelném území obce a mohla by být využita pro stavbu domu. Hospodářskou část ve dvoře se třemi oddělenými prostory a druhou garáží o celkové ploše přes 130 m2, je možné využít případně jako dílnu a skladovací prostory.

V obci je školka, obchod i restaurace, škola je ve vedlejší obci vzdálené 2 km. Dopravu do okolních měst zajišťuje autobusové spojení. Do Brna se dostanete i vlakem za 45 min. (železniční stanice vzdálena 1Km.) Veškerá občanská vybavenost je ve Velké Bíteši, 9 km. Tišnov 16 km a v Brně jste autem za 35 minut.

Tento dům skýtá velký potenciál, může být využit i jako dvougenerační. Leží na pěkném a klidném místě mimo hlavní silnici. Ať už hledáte rodinné bydlení s velkou zahradou či rekreační chalupu, určitě doporučuji prohlídku a těším se na vás.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto inzerujeme třídu G.
Pro více informací či prohlídku kontaktujte makléře.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
Realitní makléř:

Lubor Boudný
tel: 420773756735

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 36 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop