Prodej samostatně stojícího rodinného domu 5+kk se zahradou, bazénem a zahradním domkem v obci Popůvky

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, + provize RK, včetně právního servisu
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Popůvky
PENB: G
Aktualizace: 10.06.2024 22:03
Číslo zakázky: 30411
Stav: výborný
Výměra pozemku: 1282 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Parkoviště: ano
AMBIENTEN VIP si Vám dovoluje exkluzivně nabídnout prodej prostorného samostatně stojícího rodinného domu o dispozici 5+kk se zahradou, bazénem, zahradním domkem a s možností parkování až 6 vozů na vlastním pozemku v obci Popůvky. Celková užitná plochu domu činí 209,66 m2 a plocha pozemku 1282 m2.

V přízemí rodinného domu se nachází vstupní hala s vestavěnými skříněmi (4,750 m2), otevřená dispozice obývacího prostoru s kuchyňským a jídelním koutem (56,95 m2), ložnice (15,740 m2), technická místnost (1,810 m2), samostatná toaleta (2,220 m2) a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, pračkou a sušičkou (7,850 m2). Dále se zde nachází schodišťová hala (11,210 m2), která vede do prvního nadzemního podlaží. Kuchyně je vybavena moderními vestavěnými spotřebiči – lednicí, elektrickou a mikrovlnnou troubou, plynovým sporákem, digestoří, myčkou a nabízí vám mnoho úložného prostoru. Dominantou obývacího pokoje je krb s průduchy do prvního patra, který vám zajistí příjemnou atmosféru domova. Z obývacího pokoje a ložnice vedou tři samostatné výstupy na terasu s posezením a na zahradu.
V prvním patře se nachází chodba se schodištěm (12,73 m2), 3 samostatné pokoje (47,740 m2, 19,120 m2 a 15,520 m2), technická místnost (2,060 m2) a koupelna s vanou a toaletou (11,950 m2). Jeden z pokojů nabízí možnost rozdělení pokoje příčkou na dva samostatné pokoje, tudíž by se dispozice domu rozšířila na 6+kk. V domě se nachází půda, která je pochozí a plně funkční k uložení např. sezónního oblečení, lyží apod.

Zahrada je kompletně oplocená a dostupná dvěma vjezdovými bránami na dálkové ovládání. Na zahradě se nachází bazén, terasa s posezením, altánek s pizza pecí a dřevostavba rodinného domku. Tento zahradní domek se nyní využívá k uskladnění zahradního nábytku, lze jej po dodělání využít třeba jako ubytovaní pro přátele či rodinu. Bazén je standardní plastová vana o velikosti 3x6 na slanou vodu s protiproudem a je zapuštěn do země. Vytápění bazénu je řešeno přes tepelné čerpadlo a je krytý plastovou fólií.

Dále se zde nachází dva přístřešky pro parkování vozů. Jeden je samostatně stojící na zahradě, druhý se nachází přímo u domu. Na dům navazuje dřevěná přístavba, která má vrata na dálkové ovládání. Majitelé ji používají k uskladnění kol, motorky a zahradnímu traktoru, případně k uložení dřeva do krbu.

Obec Popůvky nabízí veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost se nachází v bezprostřední blízkosti Brna s dojezdovou vzdáleností 20 minut do centra, 10 minut od brněnské přehrady a 5 minut od známého Automotodromu Masarykův okruh. Dále nabízí skvělou dostupnost na dálnici D1. Veřejnou dopravou jste u nemocnice Bohunice za 10 a v centru Brna do 25 minut.

Hledáte-li rodinné bydlení se zahradou v soukromí a s výbornou dostupností, tak tento dům je určen právě Vám! Velice doporučujeme prohlídku této nemovitosti, tak nás neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Monika Russeggerová, Ing.
tel: 420733525123

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 59 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop