Prodej domu s pozemkem 1391 m2, Senorady, Brno - venkov

Cena: 2 350 000 Kč
Financování:na hypotéku za 10 121 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Senorady
PENB: G
Aktualizace: 20.04.2024 07:45
Číslo zakázky: 37941
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 1391 m2
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Je nám potěšením Vám nabídnout na prodej dům s pozemkem o celkové výměře 1.391 m2 v obci Senorady. Uliční šíře pozemku je přes 25 m, jeho délka přibližně 54 m.

Dům je přibližně z roku 1920, menší část domu byla přistavěna přibližně před 30 lety. Objekt je určený ke kompletní a rozsáhlé rekonstrukci nebo demolici.

Podlahová plocha domu činí 115 m2. Dům má garáž a je částečně podsklepen. Výměra těchto prostor činí 43 m2. Za domem se nachází dvůr a stavby původního hospodářského zázemí.

Z hospodářských budov je přístup na zahradu, ze které je krásný výhled na obec a také do dalekého okolí. Mezi domem a zahradou je výškové převýšení, avšak zahrada sama o sobě je pouze mírně svažitá.

Dům je napojený na elektřinu a plyn. Vodu využíval z vlastní studny.
Před domem procházejí všechny ostatní inženýrské sítě - vodovod a kanalizace.

Obec Senorady leží na pomezí krajů Brno-venkov a krásné Vysočiny. V okolí je mnoho příležitostí pro venkovní aktivity, cyklistiku nebo turistiku. Zaujmout mohou například Národní přírodní rezervace údolí Oslavy a Chvojnice, pozůstatky hradů a vyhlídky podél řeky Oslavy nebo také z jižní strany údolí řeky Jihlavy.

Přímo v obci se nachází hospůdka, fotbalové hřiště a zastávka autobusu zabezpečující spojení s okolními vesnicemi a městy s kompletní občanskou vybaveností – Ivančice, Oslavany, Rosice nebo Mohelno. V nedaleké Nové Vsi (5 km) se nachází také základní a mateřská škola.

Provize RK je 5 % + DPH.
Pro více informací kontaktujte makléře.
Těším se na Vás na prohlídkách.
Realitní makléř:

Michaela Jakeš Bočová, Mgr.
tel: 420773742331

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 162 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop