Prodej chaty, pozemek 3403 m2, Sentice

Cena: 5 990 000 Kč
Informace k ceně: + provize RK, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 25 799 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Sentice
PENB: G
Aktualizace: 13.05.2024 09:39
Číslo zakázky: 30391
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 3403 m2
Postaveno z: dřevostavba
Elektřina: 220
AMBIENTEN VIP nabízí k prodeji dva rekreační objekty (chaty) situované na pozemcích o celkové výměře 3 403 m2. Tyto stavební pozemky na krásném, vyvýšeném a slunném místě v Senticích jsou dle platného územního plánu obce Sentice vedeny v zastavitelných plochách rodinné rekreace. Chaty jsou dřevěné na kamenných základech a celoročně obyvatelné. Z inženýrských sítí je k dispozici elektřina a vodovod. Přístup k pozemkům je po nezpevněné přístupové cestě v obecním / státním vlastnictví.

Pozemek má investiční potenciál s rozdělením na více menších pozemků. Po dohodě je možno koupit také louku (trvalý travní porost), která se nachází v sousedství pod prodávanými nemovitostmi (jižním směrem).

Sentice je malá krásná obec nacházející se cca 20 km severozápadně od Brna v tzv. Boskovické brázdě. Z občanské vybavenosti se zde nachází škola pro žáky prvního a druhého ročníku. Součástí školy je také mateřská škola. V obci se nachází obchod s potravinami a vyhlášený je pivovar Kvasar. Veškerá občanská vybavenost je dále k dispozici v přilehlých městech Kuřim, případně v Tišnově. Do obce jezdí pravidelný autobusový spoj.

Ke kupní ceně bude připočtena provize RK. Pro další informace a domluvení termínu prohlídky se neváhejte informovat u realitního specialisty uvedeného u inzerátu.
Realitní makléř:

Filip Štofka, Ing.
tel: 420733525123

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 42 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop