Prodej rodinné domy, 76 m2 - Sokolnice

Cena: 5 170 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 22 267 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Sokolnice
Ulice: Tuřanská 220
PENB: D
Aktualizace: 09.06.2024 17:00
Číslo zakázky: 59890
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 151 m2
Počet pater: 1
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Nabízíme zájemcům útulný rodinný dům po rekonstrukci v obci Sokolnice u Brna.
Dům je po rekonstrukci z let 2010 – 2013, je ve skvělém stavu a lze jej rovnou obývat. Při rekonstrukci byly nově spraveny podlahy, instalována krbová vložka a dozděn komín, zatepleny stropy, provedena přípojka plynu, nové omítky, nové rozvody elektřiny. Dále byly provedeny nové rozvody vody, nové rozvody ústředního topení, sádrokartonové stropy a výměna oken a dveří.

Nemovitost je připojena na vodovod, elektřinu, plyn, kanalizaci. Dům je nepodsklepený se sedlovou střechou. Ohřev vody pro spotřebu i topení je plynovým kotlem.

Dům je postaven zkraje klidné boční ulice. Obytné prostory jsou umístěny v jediném přízemním patře domu. Vstupní předsíní a chodbou se vstupuje do hlavního obytného prostoru s kuchyňským koutem. Odsud lze vyjít na dvorek nebo do obývacího pokoje s krbem. Obývací pokoj je průchozí do ložnice.
Dvůr poskytuje obyvatelům maximální soukromí, od sousedů jej oddělují cihlové zdi.
Ze dvora se vstupuje do prostorné stodoly, kterou lze využít k mnoha dalším účelům. Do stodoly, respektive domu, se lze dostat i zadní cestou přes stodolu, cesta je obecní a ústí na obecní parkoviště.

Je vyhotoven projekt půdní vestavby - bylo naplánováno rozšíření domu o 2 ložnice, koupelnu s wc a místnost pro úschovu věcí. Projekt je k dispozici budoucím majitelům.

Výhody nemovitosti:
• Praktická dispozice 2 + 1
• Po rekonstrukci
• Okamžitě k nastěhování
• Soukromí
• Skvělé spojení do Brna
• Rychlé spojení na D1
• Projekt na půdní vestavbu
• Veškeré služby a zázemí pro rodiny – MŠ, ZŠ, ZUŠ, dětská a sportovní hřiště

V Sokolnici je devítiletá základní škola s družinou a kroužky a mateřská škola. Další ZŠ a MŠ najdete v Telnici (2,5 km) nebo Kobylnici (3 km). V obci najdete lékárnu, ordinaci praktické a dětského lékaře, zubařku, alergoložku, gynekologa, logopedii. V obci je dále komunitní centrum Lípa s aktivitami pro děti i rodiče, knihovnu, sběrný dvůr odpadů, spolek rybářů, myslivců a dobrovolných hasičů, sportovní aktivity v TJ Sokol Sokolnice, multifunkční sportoviště.
Pravidelné autobusové a vlakové spojení, do Brna se lze dostat za 20 až 30 min. Dojezdový čas do Brna autem je zhruba 18 minut.

Veškeré informace jsou k dispozici na webu makléře Soňa Husáková.
Cena je uvedena včetně provize s DPH.
Dům je k dispozici k rychlému nastěhování.

Rádi Vám poskytneme detailní informace na prohlídce, neváhejte nám zavolat a nenechte si ujít tuhle mimořádnou příležitost. Těšíme se na Vás.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 62 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop