Prodej rodinného domu 4+1 s bazénem, saunou, vinným sklepem a zahradou ve Vranovicích

Cena: 7 750 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize
Financování:na hypotéku za 33 379 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Vranovice
Ulice: Dlouhá
PENB: G
Aktualizace: 16.04.2024 14:54
Číslo zakázky: BK111811
Stav: výborný
Obytná plocha: 140 m2
Výměra pozemku: 1428 m2
Počet pater: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji velmi zajímavý dům, skrývající za běžnou fasádou mnohá překvapení a možnosti širokého využití.

Celoročně obyvatelná či víkendová nemovitost o výměře obytné části (140 m2), totiž nabízí nejen klasickou dispozici 4+1, ale dále v rámci uzavřeného dvora venkovní bazén, saunu, velkou párty místnost, dva vinné sklepy, letní kuchyni, zimní zahradu, technické místnosti a mnoho dalšího prostoru, který lze rozmanitě využít (140 m2).

Součástí této nabídky je dále velká zahrada o výměře 650 m2 se zděnou kůlnou/dřevníkem.

Přízemní dům je ve velmi dobrém stavu, udržovaný s péčí řádného hospodáře, vytápěný elektrickým kotlem a ohřev vody prostřednictvím bojleru. K dispozici jsou i kamna na pevná paliva.

Dům je částečně podsklepen a mnoho úložného prostoru nebo možné výstavby poskytuje rovněž rozměrná půda.

Krytý vjezd do dvora lze využít ke stání pro dva automobily a přímo před domem na klidné ulici je jedno nevýhradní stání.
Dům je okamžitě obyvatelný, ale záleží na invenci budoucího majitele, jak si rozlehlou nemovitost a velkou zahradu upraví podle svého vkusu.

Vinařská obec Vranovice, ležící na trase stěžejního vlakového koridoru Brno - Břeclav, Vám umožní vynikající dostupnost vlakem do Brna za 30 minut, podobně jako jejich strategická poloha mezi D1 a D 52 směr Mikulov. V obci je všechno, co potřebujete ke spokojenému životu, své práci a rozmanité zábavě.

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo s termínem prohlídky. Těším se na Vás! Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.
Realitní makléř:

Daniel Vašut, Ing.
tel: 420777223324

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 447 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop