Prodej atraktivní novostavby RD 5+kk s garáží, ul. Polní, Želešice (okr. Brno-venkov)

Cena: 18 495 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 79 658 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Želešice
Ulice: Polní
PENB: B 76 kWh/m2/rok
Aktualizace: 09.05.2024 07:29
Číslo zakázky: 02854
Zastavěná plocha: 131 m2
Výměra pozemku: 1007 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Situace, kdy si můžete vybrat svého souseda, popř. žádného nemít, nenastane v životě lidském často. Tuto skutečně jedinečnou možnost koupě dvou sousedících, dispozičně totožných RD 5+kk s garáží, terasou a parkingem aktuálně nabízíme ve vyhledávané lokalitě Želešice u Brna, ul. Polní.

Výjimečnost této nabídky komplexně podtrhuje nesporná kvalita stavebního provedení a zpracování: obvodové zdivo z tepelně izolačních keramických cihelných bloků, kompletní zateplení pláště budovy, zděné vnitřní příčky, 6-ti komorová okna s izolačním trojsklem. Majitel stavěl a vnitřně koncipoval oba domy pro své osobní využití a skutečně na ničem nešetřil.

Elektrické předokenní žaluzie, zabezpečovací a kamerový systém, strukturovaná datová kabeláž, stabilní a výkonné internetové připojení vedené optickým kabelem, dálkové ovládání garážových vrat a brány, automatická venkovní světla lze směle zařadit do seznamu mimořádných technologických prvků, jimiž tato nemovitost oplývá.

Dům je napojen na kompletní inženýrské sítě: obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn. Pozemek je oplocený a založená zahrada disponuje automatickým závlahovým systémem. Na pozemku je zbudována i retenční nádrž na dešťovou vodu s napojením na zahradní závlahový systém. Technický nadstandard tohoto domu zahrnuje i zabudovanou přípravu pro případnou montáž tepelného čerpadla a fotovoltaických panelů, postačí jen zapojit zvolenou technologii.

Vytápění a ohřev vody je zajištěn energeticky nenáročným a úsporným kombinovaným kondenzačním plynovým kotlem. Přízemí disponuje teplovodním podlahovým vytápěním se samostatně řiditelnými okruhy a funkčním krbem, pokoje jsou klimatizovány.

Krom již zmíněného, skutečně nadstandardního pojetí celé stavby, se k nesporným kvalitám domu řadí i dostatek parkovacích míst, garáž vhodná také pro uskladnění jízdních kol či kočárku a velkorysý půdní prostor (56 m2) pro skladování sezónního vybavení.

K příjemné relaxaci i aktivnímu trávení volného času s rodinou notně přispívá blízkost přírodního parku Bobrava a pestrá síť cyklostezek v okolí. Občanská vybavenost obce zahrnuje veškerou infrastrukturu a služby nezbytné pro každodenní život obyvatel včetně mateřské a základní školy (1.-9. třída). Perfektní dostupnost do centra Brna (autem cca 10 min., veřejnou dopravou cca 20 min.) či do nákupního centra Olympia (autem 5 min.) jen podtrhuje příjemný komfort lokality Želešice.

RD je zkolaudovaný, připravený k okamžitému nastěhování, nový majitel si pořídí pouze kuchyňskou linku a nábytek. Fotodokumentace zobrazuje aktuální stav, vizualizace možného zařízení ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem jsou nezávazné.

K zajištění financování koupě tohoto domu jsme připraveni rychle a výhodně prodat nebo vykoupit vaši stávající nemovitost, popř. pomoci vyřídit hypotéku.

Cena uvedená v inzerátu se vztahuje k jednomu domu a je pro oba domy shodná. Lze samozřejmě koupit každý dům samostatně.

Pro domluvení prohlídky kontaktujte uvedeného makléře.
Realitní makléř:

Jan Kejduš, Ing.
tel: 420731574544

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 73 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop