Prodej rodinné domy, srubová stavba - PP 210 m2 - Zhoř, CP 4647 m2

Cena: 13 490 000 Kč
Informace k ceně: + provize RK
Financování:na hypotéku za 58 101 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Zhoř
PENB: C 138 kWh/m2/rok
Aktualizace: 17.06.2024 19:13
Číslo zakázky: 319241035
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 144 m2
Výměra pozemku: 4647 m2
Postaveno z: dřevostavba
Představujeme Vám moderní, prostorný srubový dům. Konstrukce domu je z masivní kulatiny. která v rozích sroubená sedlovým spojem s typickým přesahem kmenů o průměru 30–60 cm. Kmeny jsou izolované ovčí vlnou.
Interiér srubu je velmi prostorný a jednoduchý. Dva největší pokoje mají každý přes 50 m2. Stropy jsou z masivní dřevěné kulatiny. Stavba snoubí přírodní prvky v kombinaci s moderním stylem bydlení.. Masivní dřevo na vás nekompromisně zapůsobí svou přítomností.
Pro dokonalou orientaci jsme pro vás připravili 3D virtuální prohlídku, kterou najdete v tomto inzerátu.

Srub je zasazený do rozsáhlého pozemku, který poskytuje dostatek prostoru pro zahradu, relaxaci nebo dokonce malý ovocný sad. Představte si ranní kávu na verandě, s výhledem na mlhou zahalené louky a poslechem ptačího zpěvu. Večer můžete strávit u krbu, s praskajícím dřevem a knihou v ruce. Pozemek může být ideální pro chovatele koní.

Srub je nejen útočištěm od každodenního shonu, ale i místem, kde se pojí tradice s moderním komfortem. Každý detail, od masivních trámů po moderní vybavení, byl pečlivě vybrán tak, aby vytvářel harmonické a útulné prostředí.

Rozlehlý pozemek umožňuje různé aktivity – ať už jde o zahradničení, venkovní hry s dětmi, nebo jen tiché procházky v přírodě. Můžete zde také uspořádat rodinné oslavy, grilování s přáteli, nebo jednoduše relaxovat a užívat si klid a soukromí.

Pokud o něčem takovém sníte anebo jen uvažujete, doporučujeme osobní prohlídku. Atmosféra místa je nepopsatelná.
V ceně není započítána provize RK.
Realitní makléř:

David Langr
tel: 420702123140

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 25 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop