Prodej stavebního pozemku v obci Lesní Hluboké

Cena: 3 290 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize RK
Financování:na hypotéku za 14 170 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Lesní Hluboké
Aktualizace: 17.05.2024 13:23
Číslo zakázky: 6523320
Výměra pozemku: 751 m2
Kanalizace: ano
V zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi stavební pozemek v obci Lesní Hluboké, která je vzdálená 25 km severozápadně od Brna. Pro svůj dobrý dojezd do centra Brna, kdy jízdní doba je 20 min. je pozemek velmi atraktivní.

Stavební parcela s výměrou 751 m2 a s uliční šíří cca 17 m se nachází na okraji obce, je orientována na jihovýchod a je ve velmi mírném svahu. Dle územního plánu se zde může postavit přízemní rodinný dům s obytným podkrovím. Elektřina, voda i kanalizace je u hranice pozemku a k dispozici je i projekt na přípojky, včetně stavebního povolení.

Lesní Hluboké je obec v okrese Brno-venkov a rozkládá se na okraji přírodního parku Údolí Bílého potoka a zároveň v blízkosti sjezdu z dálnice D1 u Devíti Křížů.

Obec se svým krásným okolím skýtá řadu možností v turistickém i sportovním vyžití. V letním období je k dispozici návštěvníkům sportovně relaxační areál Azuro, dále pak tenisové a fotbalové hřiště a pro děti řada dětských atrakcí. V okolí je spousta krásných lesů, které jsou rájem pro houbaře a vybízí k pěkným procházkám a odpočinku. Větší obchody jako např. Lidl a Penny jsou v nedaleké Velké Bíteši nebo v Rosicích.

Pokud Vás nabídka zaujala neváhejte nás kontaktovat pro více informací.
Realitní makléř:

Ivana Filousová
tel: 420 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 45 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop