Prodej, Pozemky pro bydlení, 1.203 m2 - Ořechov

Cena: 7 490 000 Kč
Financování:na hypotéku za 32 259 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Ořechov
Ulice: Divadelní
Aktualizace: 10.05.2024 10:58
Číslo zakázky: 37686
Výměra pozemku: 1203 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Toužíte po vlastním domově, který bude odrazem vašich snů? Máme pro vás ideální příležitost! Nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek na ulici Divadelní, situovaný v poklidné a slunné části obce. Jeho nezměrný potenciál spočívá v jeho polohové strategii a blízkosti k důležitým místům.

S celkovou rozlohou 1.203 m2 poskytuje tato parcela dostatek prostoru pro realizaci vašich stavebních plánů. Uliční šířka pozemku dosahuje 13 m, zatímco v zadní části pozemku čítá 22 m. To otevírá široké možnosti pro návrh a uskutečnění vašeho rodinného domu snů.

Představte si výhodu žít v klidné čtvrti, kde je zajištěn váš soukromý azyl, zároveň však budete mít veškerou potřebnou infrastrukturu na dosah ruky. Sportovní nadšenci ocení blízkost sportovišť, kde mohou vyžít svou energii, a pro ty, kdo hledají odpočinek, jsou k dispozici relaxační zóny. Pro rodiny s dětmi je v těsné blízkosti škola, což usnadní každodenní logistiku.

Další výhodou tohoto pozemku je jeho napojení na inženýrské sítě. Inženýrské sítě jsou dovedeny až na hranici pozemku, což usnadňuje a zrychluje celý stavební proces. Parcela číslo 237/1 je připravena pro výstavbu rodinného domu.

Ořechov u Brna je malebná obec nedaleko města Brna. Obklopená krásnou přírodou nabízí klidný životní styl s blízkostí městských výhod. S přátelskou komunitou a dostupnou infrastrukturou je ideálním místem pro odpočinek a pohodový život. Provize není zahrnuta v kupní ceně. Doporučuji.
Realitní makléř:

Jana Kučerová
tel: 420775865171

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 683 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop