Pronájem bytu 2+kk, 46 m2 - Modřice

Cena: 16 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + kauce + provize + náklady na bydlení 4.700Kč/měs
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Modřice
Ulice: Popovická
PENB: G
Aktualizace: 03.05.2024 12:51
Číslo zakázky: 37984
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Balkon: ano
Parkoviště: ano
Jste nároční, máte rádi komfort, luxus, kvalitu a rádi se obklopujete krásnými věcmi, přitom nacházíte klid v přírodě?

V Modřicích v lokalitě Bobrava pro Vás máme kompletně vybavený byt se dvěma parkovacími místy, který čeká na svoje první nájemníky. Byt bude ponechán s veškerým vybavením, které je na fotografiích, vyjma pracovního stolu s příslušenstvím a televize.

Byt o dispozici 2+kk se nachází v prvním patře cihlového dvoupatrového zatepleného domu z roku 2019. Celková výměra samotného bytu činí 45,8 m2 plus balkon 3,7 m2. Součástí nájmu je nová kuchyňská linka, jenž byla zhotovena na míru a zahrnuje vestavěné spotřebiče jako indukční varnou desku, elektrickou troubu, mikrovlnnou troubu, lednici s mrazákem, digestoř. Koupelna s prostorným sprchovým koutem, otopným žebříkem, přípojkou na pračku a na sušičku je ponechána s nábytkem a vybavením. Výhodou bytu je prostorná předsíň na kterou navazuje komora/šatna. Vstup na balkon je z obývacího pokoje, ale i z ložnice. Byt dále disponuje klimatizací a žaluziemi.

Základem interiéru jsou neutrální barvy a kvalitní materiály. Podlaha je plovoucí, v koupelně nadčasové obklady a dlažba. Barvami byla dodána interiéru jednoduchost, která posouvá celkový dojem a byt tak působí vzdušně pro příjemné bydlení.

Byt bude nabídnut nekuřákům a zájemcům, kteří žijí bez domácích zvířat.

Nájemné činí 16.000 Kč měsíčně včetně dvou parkovacích míst + 4.700 Kč zálohy za služby a energie (voda, topení, elektřina, internet, služby v rámci budovy).

Majitel požaduje kauci ve výši dvou měsíčních plateb, tedy 41.400 Kč.

Provize RK je jedna měsíční platba + DPH.

Volné ihned.
Realitní makléř:

Petra Němcová, Ing.
tel: 420731149586

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 49 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop