Pronájem bytu 1+kk, 26 m2 v bytovém domě Syrovice

Cena: 8 770 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 2.900 Kč za služby + kauce + provize RK.
Druh: byt 1+kk
Typ: pronájem
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Syrovice
PENB: G
Aktualizace: 02.05.2024 15:17
Číslo zakázky: N31064
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 3
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Topení: ano
Nabízíme Vám k pronájmu příjemně řešený byt 1+kk o ploše 26 m2 v Syrovicích u Rajhradu. Byt je umístěn ve třetím nadzemním podlaží a jeho okno směřuje na východ. Bytový dům, ve kterém se byt nachází, prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2021.
Obývací pokoj je vybaven kuchyňským koutem, dále je tu dost prostoru pro jídelní stůl se židlemi, postel a skříňky. Do zádveří se pohodlně vejde šatní skříň i botník, koupelna je vybavena umyvadlem, toaletou, sprchovým koutem a přípojkou pro pračku.
Kuchyňská linka je osazena elektrickou varnou deskou a digestoří, je zde příprava pro vestavěnou malou ledničku a mikrovlnnou troubu.
Obec Syrovice se nachází jižně od Brna, do centra je to autem 15 minut. Zastávka autobusu i obchod s potravinami jsou jen 3 minuty pohodlné chůze.
V Syrovicích a okolí je řada pracovních příležitostí, zejména v logistických centrech.
V bytě je přípojka k internetu. Vytápění plynovým kotlem na podlaží minimalizuje tepelné ztráty a přispívá k nízkým nákladům na bydlení (povinně uvedená třída energetické náročnosti G tak neodpovídá realitě). Měsíční platby 2.900,- Kč zahrnují zálohy za teplo, vodu a elektřinu i paušál za společné prostory, výtah a popelnice.
Pro více informací a osobní prohlídku kontaktujte makléře.
Realitní makléř:

Jiří Dejnožka, Ing.
tel: 420731598271

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 85 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop