Pronájem kancelářských nebo obchodních prostorů, 234 m2 - Blučina

Cena: 35 100 Kč/měsíc
Informace k ceně: cena je včetně záloh za služby a energie, + proviz
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Brno - venkov
Lokalita: Blučina
PENB: G
Aktualizace: 10.05.2024 10:56
Číslo zakázky: 37912
Stav: dobrý
Počet pater: 2
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Parkoviště: ano
Je nám potěšením Vám nabídnout k pronájmu obchodní nebo kancelářské prostory s vlastní terasou situované ve víceúčelovém areálu v obci Blučina.

Celková výměra nabízených prostor je až do 234 m2. Jsou situované v prvním a druhém patře administrativní budovy. Pronajmout je také možné pouze jejich část.

K prostorům vede široké schodiště. Z centrální chodby je přístup do několika samostatných, průchozích i neprůchozích místností i na terasu. Je zde také vlastní kuchyňka a sociální zázemí. Dispoziční řešení je k náhledu v půdorysu v obrázcích.

Prostory mohou být využity jako obchodní prostory, kanceláře nebo také showroom. Případné drobné úpravy jsou možné po předchozí domluvě s majitelem. Prostory se nabízí jako nezařízené a budou vyklizeny.

Parkování pro nájemníky a zákazníky je možné přímo v areálu zdarma. Internetová přípojka je samozřejmostí.

Nájem činí 35.100 Kč měsíčně (bez DPH). Cena je včetně záloh za služby a energie (elektřina, teplo, voda).
Vratná kauce je ve výši jedné měsíční platby.
Provize RK je jedna měsíční platba + DPH.

Další z mnoha výhod komplexu je jeho strategická poloha a výborná dostupnost do Brna (20 min. autem) a okolních regionů. Blízkost nájezdu na dálnici D2 je také jedním z důvodů, proč je obec Blučina stále více vyhledávaným zázemím pro různé firmy. Přímo před vstupem do budovy se nachází i zastávka MHD. Areál je vybaven vrátnicí s nepřetržitou ostrahou a pro nájemníky je zpřístupněný 24/7. Celkově se jedná o rozsáhlý komplex, s množstvím firem a podnikatelů, situovaný v krásném prostředí s výhledem na Brno.

Prostory jsou k dispozici ihned.
Pro více informací kontaktujte makléře.
Těším se na Vás na prohlídkách.
Realitní makléř:

Michaela Jakeš Bočová, Mgr.
tel: 420773742331

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 189 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop