Prodej, Byty 4+kk, 146m2 - Želešice

Cena:  v RK ---
volejte makléři, včetně provize, včetně právního s

Vlastnictví: osobní
Druh: 4+kk
Typ: prodej

Okres: Brno - venkov
Město: Želešice
Ulice: Sádky

posun vlevo
IMG_8954_jpg IMG_8964_jpg IMG_8983_jpg IMG_8969_jpg IMG_9028_jpg IMG_9011_jpg IMG_8995_jpg 1NP IMG_8941_jpg IMG_8950_jpg IMG_8951_jpg IMG_8937_jpg IMG_8967_jpg IMG_8978_jpg IMG_8957_jpg IMG_8966_jpg IMG_8973_jpg IMG_8991_jpg IMG_8998_jpg IMG_9014_jpg IMG_9022_jpg IMG_9035_jpg IMG_8931_jpg IMG_8939_jpg IMG_8945_jpg IMG_8948_jpg IMG_8935_jpg
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK CENTURY 21 All Inclusive

CENTURY 21 All Inclusive

Náměstí 28. dubna 1069/2, Brno, 635 00
tel: , mobil: 734 799 444
e-mail: allinclusive@century21.cz, www: www.allinclusive.century21.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

David Viktorin

telefon: 420775165707
e-mail: david.viktorin@century21.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 08241152
aktualizováno: 10.4.2024 8:56

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Luxusní moderní byt s Garáží, parkovacím stáním a Zahradou v Želešicích.

Exkluzivně Vám nabízíme jedinečnou možnost k získání prostorného a moderního bytu v novostavbě, který splňuje i ty nejnáročnější požadavky na komfort a kvalitu života.

Celková dispozice bytu: 4 + KK.
Užitná plocha 146 m2 (zahrnuta i venkovní terasa),
Garáž 17m2 + 2 parkovací stání.
Vlastní zahrada o rozloze cca 380 m2. Vybavení a Vlastnosti: Byt je nabídnut k prodeji jakožto částečně vybaven.
Celý byt je vybaven velmi nadstandartními prvky. V nemovitosti jsou využity vysoce kvalitní okna s trojskly v barvě antracitu (systém Pramos se 7 komo... Pokračování popisu zakázky >>
rami) součástí oken jsou rovněž venkovní žaluzie s elektrickým pohonem. Elektronické ovládání se rovněž vztahuje i k ovládání garážových vrat. V celém bytě jsou využity vysoce odolné keramické velkoformátové dlažby. V jednotlivých pokojích jsou poté využity vinylové podlahy v imitaci dřeva. Součástí jsou rovněž značkové dveře spolu s obložkovými zárubněmi (tzv. bez falcové provedení). Součástí bytu je rovněž kuchyňská linka od výrobce Sýkora, která je vybavena všemi spotřebiči. Pracovní deska v kuchyni je provedení dekton, tedy nejvyšší odolnosti a kvality. Obývací prostor je vybaven nábytkem z opalovaného dřeva v kombinaci se sklem. Většina nábytku v bytě je vyhotovena na míru a bude součástí prodeje. (Nábytek v ložnici, vestavěná skříň, konferenční stolek a skřínka pod televizi, šatní skříň s polstrováním, stůl v pracovně, sedačka v pracovně, koupelnový nábytek). Koupelna je vybavena vysoce odolnými velkoformátovými kachlemi a bateriemi značky HANS GROHE. Celý byt je vytápěn prostřednictvím podlahového teplovodního vytápění. Vytápění zajišťuje plynový kotel VIESSMANN. Vybavení obsahuje i zabezpečovací a kamerový systém. Zahrada je zcela osázena a vybavena samo závlahou a robotickou sekačkou trávníku. Součástí zahrady je rovněž zahradní domek ze dřeva. Inteligentní domácnost je ovladatelná z mobilního zařízení (osvětlení, teplota, zabezpečení). V bytě je vytvořeno osvětlení renomovaným odborníkem, které zabezpečuje v každé místnosti různé úrovně a režimy osvětlení, tyto režimy je možno nastavovat dle aktuálního období, či preferencí.

Lokalita. Želešice jsou branou do přírodního Parku Bobrava, nabízejícího krásné přírodní scenérie a klidné prostředí v blízkosti místních obchodů a velkých obchodních center (Olympie, Avion cca. 5 minut jízdy). Vzdálenost 5 minut autem do města Brna, 10 minut do centra a 10 minut na Hlavní nádraží Autobusová zastávka vzdálená pouhých 350 m od domu O obci Želešice: Leží na jižním okraji brněnské aglomerace Přibližně 1600 obyvatel Výborné napojení na město Brno díky dálničnímu přivaděči směrem od Vídně Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit luxusní bydlení ve skvělé lokalitě s vynikající dostupností a příjemným okolím. Prohlídka kdykoliv po předchozí domluvě. Kontaktujte nás pro více informací nebo k domluvení prohlídky.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit luxusní bydlení ve skvělé lokalitě s vynikající dostupností a příjemným okolím. Prohlídka kdykoliv po předchozí domluvě. Kontaktujte nás pro více informací nebo k domluvení prohlídky.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha146   Stavneuvedeno 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepne 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníneuvedeno  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek B (103 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 121x

Další nemovitosti tohoto prodejce